Hallo daar! Leuk om kennis te maken. Ik ben Kelly, jouw privégids bij Origami. Hartelijk welkom! Ik blijf liever discreet op de achtergrond – jij bent hier immers de celebrity. Maar wellicht ben je toch een tikje nieuwsgierig? Daarom deel ik graag enkele weetjes over mezelf. 

Als kind wilde ik al vertaler worden, en in mijn studententijd (ik heb drie diploma’s op zak – vertaalkunde, filmstudies & beeldcultuur, en communicatiewetenschappen) werd die droom alleen maar groter. En dat doe ik ondertussen al heel wat jaren: vertalen over mijn passies, de dingen die mijn leven zin geven.

Als ik niet aan jouw teksten sleutel, vind je me ongetwijfeld aan het fornuis, in een leuk restaurantje of arthousebioscoop of … verder weg van huis. Ik ben dol op experimenteren in de keuken, en schuim voortdurend de hipste eettentjes af in binnen- en buitenland.

Waar ik écht niet zonder kan? Een verkwikkende kop thee. Ik ben dan ook een echte theeworkshop-hopper en volgde zelfs een theesommeliercursus.

Die interesse in thee is sterk verweven met een enorme liefde voor Japan – mijn favoriete vakantiebestemming. Na talloze reizen wordt mijn fascinatie alleen maar groter. Elk bezoek voelt aan als thuiskomen.

Reiskriebels brengen me naar tal van hotspots overal op de globe … en altijd weer naar de wereld van Origami.

Veel liefs!

Hoe kan ik je helpen?

origami over mij 2